Usluge

Ако вам је потребан веб сајт који садржи више од приказа текста и слике на страници, требаће вам технологија као што је PHP или JavaScript уграђена у ваше веб странице. Јасно нам је да можда не знате много о томе шта треба да се уради, али управо је то оно што вам је потребно би сте завршили посао. Ми ћемо се побринути за то водећи вас кроз процес израде и потребне технологије за ваше веб странице ради стварања функционалности која вам је потребна. Контактирајте нас и разговарајте о вашем веб пројекту.

Можемо да осигурамо висок квалитет веб хостинг услуге својим клијентима као додатну погодност за услуге веб програмирања. Већина клијената не зна како да пронађе која врста веб хостинга им је потребна, и на крају буде фрустрирана са лошим квалитетом услуге коју веб хостинг провајдер пружа. Будући да квалитет веб хостинга има ефекте и на наш примарни посао програмирања, почели смо да нудимо веб хостинг пакете својим клијентима.

Зашто Open source ?
Зато што је квалитетан. За разлику од програмерских компанија које љубоморно чувају свој програмски код од шире популације Open source је доступан свима. На једној апликацији ради неколико стотина чак неколико хиљада програмера и њихов рад је транспарентан и доступан критици у сваком моменту. Такав приступ обезбеђује висок квалитет.
Ви као крајњи корисник никада нећете бити суочени са проблемом лиценцирања, никада вам нико неће тражити да плаћате “годишњу лиценцу” а да за то немате никакву против услугу осим права да користите апликацију коју сте већ једном платили. Генерално гледано, трошкови су многу нижи. Поред тога имате више слободе и опција да одлучите који вам је ниво услуге потребан.
С друге стране, што се одржавања апликације тиче, нисте ограничени само на једну компанију јер је Open source заједница многи шира. Уколико нисте задовољни на пример постојећом услугом, можете ангажовати неког другог програмера који ће се лако уклопити у постојећу инсталцију или чак сами преузети ствар у своје руке јер Open source уобичајено има квалитетну документацију.